Hoe werkt het?

Ambulante begeleiding

Misschien denkt u erover mijn hulp in te schakelen. Voor u zelf. Voor uw vader of moeder. Of misschien wel voor iemand anders.

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wil weten wie wij zijn. Dat kan. Wij komen namelijk graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zonder verplichtingen en zonder kosten.

Aan de keukentafel kunnen we niet alleen met elkaar kennismaken, maar kunt u me óók alvast vertellen wat u wilt. Wij laten u graag zien welke soorten dag invulling allemaal mogelijk zijn en op welke plekken. Er is veel mogelijk en niet alleen thuis bij de cliënt. Na die eerste gratis afspraak kunt u in alle rust besluiten of u met Samenthuis Twente in zee wilt.

Samenthuis Twente kent voor de ondersteuning vanuit de Wmo geen wachttijden of wachtlijsten.

Mantelzorgmakelaar

Na een telefoontje of een mail plannen we een intakegesprek, bij de mantelzorger thuis of op een andere plek. In dat gesprek bespreken we de wensen van de mantelzorger, bekijken we wat de prioriteiten zijn en maken we afspraken over wat de mantelzorgmakelaar gaat doen.

Na het gesprek volgt een verslag met de gemaakte afspraken. De mantelzorger bepaalt wat de mantelzorgmakelaar gaat doen. Tijdens het traject is er regelmatig contact en kunnen we altijd zaken bijstellen.

Registratie

Samenthuis Twente helpt mensen om regie te houden over hun leven en begeleidt bij het organiseren van zorg en hulpverlening, zodat zij zelfstandig verder kunnen. Samenthuis Twente is in het onafhankelijk beroepsregister geregistreerd als Cliëntondersteuner en als Mantelzorgmakelaar.

 

Wij zijn aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op