Over ons

Ik ben Ria Gerrits en ik heb ruim 35 jaar ervaring in de gezondheidszorg. In de jaren tachtig ben ik begonnen in de uitvoerende zorg. Daarna heb ik vrijwilligers begeleid en was ik 25 jaar actief als activiteitenbegeleider, met als specialisatie seniorensportbegeleiding.

De afgelopen jaren lever ik persoonlijke zorg vanuit mijn bedrijf Samenthuis Twente. Ik ben inzetbaar als onafhankelijk cliëntondersteuner, ambulant begeleider en geregistreerd mantelzorgmakelaar.

Annemiek Brouwer is mijn collega bij Samenthuis Twente. Ze woont in Vroomshoop, is getrouwd en heeft 2 dochters. Annemiek volgde de opleiding SPW activiteitenbegeleiding en verzorgende IG. Ze heeft  ervaring met verschillende doelgroepen, op dagbesteding locaties, in de wijkverpleging en in het verzorging/verpleeghuis.

Over haar werk bij SamenthuisTwente zei ze het volgende:
Het werken bij Samenthuis Twente doe ik met veel enthousiasme. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de persoonlijke aandacht en tijd die je hebt samen met de cliënt. Het is fijn om samen met de cliënt te bekijken waar de persoonlijke wensen en behoeftes liggen en daar op in te spelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op