Voor wie?

Ambulante begeleiding

Wij werken veel met kwetsbare ouderen. Dikwijls zijn het mensen met weinig tot geen sociale contacten. En bijna altijd zijn het óók mensen die nog heel graag leuke dingen doen.

Maar vaak kunnen ze dat niet meer zelfstandig en is de kring met naasten ook niet altijd in staat om de helpende hand te bieden. Dan komen wij in beeld. Samen met de cliënten en hun naasten bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor een leuke en zinvolle daginvulling.

Samenthuis Twente werkt in een aantal gemeenten in de regio, omdat daar een contract voor het uitvoeren van Wmo ondersteuning is afgesloten. Het gaat daarbij om gemeenten in de Samen14 samenwerking (Twenterand, Hellendoorn, Tubbergen en Wierden). We zijn ook werkzaam in de gemeenten Almelo en Hof van Twente, de gemeente Ommen en de gemeente Hardenberg.

Wij verlenen zogeheten zorg in natura (ZIN), maar ook zorg aan de hand van een persoonsgebonden budget (PGB).

Mantelzorgmakelaar

Als mantelzorgmakelaar werkt Samenthuis Twente voor zorgverzekeraars, een groeiend aantal werkgevers en uiteraard voor particulieren.

Wij bieden ondersteuning als mantelzorgmakelaar in de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Woont u buiten dit werkgebied en wilt u toch cliënt worden? Neem dan gewoon even contact op en informeer naar de mogelijkheden. Of vul het contactformulier in.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op