Wat doen wij?

Ambulante begeleiding

We worden steeds ouder. Dat is prachtig, maar vroeg of laat kan iedereen wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het zorgen voor een leuke invulling van de dag voor wie dat zelf niet meer goed kan.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij uitkomst met persoonlijke zorg. Van een inspannende wandeling tot een relaxed kopje thee. En van gezellig samen winkelen tot een leuk theaterbezoek. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en bespreek met ons wat de mogelijkheden zijn. Want leuke dingen doen houdt niet op als je dat niet meer in je eentje kan!

De één doet graag mee aan groepsactiviteiten, terwijl de ander het meest gebaat is bij individuele begeleiding. Persoonlijke zorg. Dát is waar het om draait bij Samenthuis Twente. Wij kijken naar wat onze cliënten zélf willen en nodig hebben. Wij staan voor maatwerk en aandacht met zorg.

Direct contact met persoonlijke aandacht is voor ons zeer belangrijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden tot dag invulling, gebaseerd op de wensen van de cliënt. Zo kunnen wij langskomen voor een praatje of een spelletje, nemen we de cliënt mee naar de stad of we gaan samen een boodschap doen. Het kan allemaal!

Mantelzorgmakelaar

Een mantelzorgmakelaar kan mantelzorgers werk uit handen nemen. Bij het regelen van zaken op het gebied van zorg, werk, welzijn, wonen en financiën. De mantelzorgmakelaar helpt met ingewikkelde formulieren, met de administratie of met de aanvraag van een indicatie of PGB.

Ook kan de mantelzorgmakelaar sommige taken van de mantelzorger overnemen. Zo krijgt de mantelzorger meer rust en overzicht en een betere afstemming van werk en privé.

Klik hier om meer te leren over mantelzorgmakelaars.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op