Wat vinden onze cliënten?

Afspraken met Ria zijn helder en worden snel en goed nagekomen. Ria is zeer prettig in de omgang, empathisch en duidelijk cliënt- en doelgericht. Haar kennis en netwerken in de zorgsector maken dat zijn snel en deskundig advies kan geven.

Het intake gaf al veel duidelijkheid, afspraken waren helder en in de vervolg gesprekken werk ik op een prettige manier ontzorgd door Ria. Tijdens het vervolg bezwaar traject heeft Ria bij de gemeente de puntjes goed op de i weten te zetten, waardoor ook dit voor mij probleemloos verlopen is.

De informatie voorziening via de telefoon, website, social media en bezoeken zijn snel en helder. Juist door haar gebruik van de ‘moderne’ media tijdens de Corona-crisis kon de mantelzorg toch snel en goed geregeld worden. Haar documentatie en de door haar verzorgde brieven voor de gemeente zijn zeer professioneel. De thuismap ziet er goed uit en is handig naslagwerk voor gemaakte afspraken.

Ria heeft bijzonder goed geluisterd naar de wensen en dit vertaald in een goede zorgvraag oplossing welke zij bij de gemeente heeft ingediend. Door flexibel om te gaan met al haar mogelijkheden gedurende de Corona-crisis heeft ze mij op een geweldige manier ontzorgd.

Mantelzorger, mei 2020

Onze medewerker kwam onverwacht in een situatie terecht van mantelzorg en kon daardoor werk en privé lastiger combineren. Als werkgever hebben wij ons steentje bijgedragen. Dankzij de ondersteuning en vasthoudendheid van Ria is er meer structuur gekomen in het realiseren van de zorg.

Het gevoel er niet alleen voor te staan in de strijd tegen de instanties heeft goed geholpen. Een luisterend oor en een pragmatische aanpak, top.

Werkgever van mantelzorger, april 2019

Mijn moeder is beginnend dementerend. Als enig kind sta je er alleen voor. Ria Gerrits heb ik eerst tijdens mijn vakantie verzocht om haar gezelschap te houden. Dit was een hele goede beslissing. Mijn moeder had een ontspannende tijd en ik een relaxte vakantie.

Nadien heb ik haar via de Wmo kunnen inzetten, waardoor ze nu twee maal per week mijn moeder komt bezoeken. Met haar boodschappen doet met haar een wandelingetje maakt, leuk uitjes voor haar verzorgt en vooral let op de hele gang van zaken met o.a. de thuiszorg, de gemeente Twenterand etc.

Ria bedankt voor je steun! Dit had ik alleen niet voor elkaar gekregen met mijn full time baan.

Mevrouw Temmink is overleden op 23-01-2019

Marie José Temmink, december 2017

Mijn vrouw Arianne lijdt aan vasculaire dementie. Sinds 1 september 2016 heb ik een beroep gedaan op Ria Gerrits voor individuele begeleiding. Dat was een geweldig goede keuze! De passie, de inzet en de wijze van zorgverlening met perfecte voorbereiding was in één woord fantastisch!

Wat geniet Arianne. Ze is zo blij wanneer ze Ria weer binnen ziet komen. Ria dankjewel!

Arianne is overleden op 03-11-2017

Gert de Jong, februari 2017

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op